Delivery Drivers

Samen vooruit!

Dat is het motto van Delivery Drivers Koeriersdiensten. Wij doen er alles aan om onze drivers / chauffeurs aan de leukste opdrachtgevers te koppelen. Tegelijkertijd kunnen onze opdrachtgevers altijd bij ons terecht voor kwalitatief goede chauffeurs die passen bij hun bedrijfscultuur! De juiste match, daar worden wij gelukkig van!

Benieuwd naar wat Delivery Drivers voor uw bedrijf kan betekenen? Of nieuwsgierig naar welke vacatures wij momenteel hebben openstaan? Neem gerust contact met ons op.

Team

Met ruim 12 jaar ervaring in de chauffeursbranche hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd van opdrachtgevers en chauffeurs. Onze poule van chauffeurs groeit dagelijks en bestaat inmiddels uit ruim 300 chauffeurs die dagelijks 24/7 voor onze klanten klaarstaan. Elke opdrachtgever wordt gekoppeld aan een eigen contactpersoon. En ook voor onze chauffeurs houden wij de communicatielijnen zo kort mogelijk. Een prettige samenwerking zorgt ervoor dat chauffeurs, opdrachtgevers en Delivery Drivers samen vooruit komen!

Vacatures

Ben je op zoek naar chauffeurswerk? Wij snappen dat iedere werkzoekende anders is en dat elke werkgever anders is. Wij nemen daarom graag de tijd om je te leren kennen zodat wij een zo goed mogelijke match kunnen maken tussen jou en één van onze opdrachtgevers.

Hieronder tref je een greep uit de op dit moment beschikbare vacatures. Staat jouw droomfunctie er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

 

 

Sitemap